Foam Conversion egyedi mikrofonszivacs kézi mikrofonokra

Cikkszám: 
Handheld-S1400-0001

Termékválasztékunkban több mint 50 darab különféle formájú egyedi mikrofonszivacs található kézi mikrofonokra, puska mikrofonokra, stúdió mikrofonokra, hangrögzítőkre valamint mobiltelefonokra illeszthető kivitelben.

Szeretnék a lehető legalaposabban megismerni igényeidet, hogy milyen egyedi mikrofon szivacsra van szükséged !

Kérjük gondosan olvasd el az alábbi ismertetőt, hogy az egyedi mikrofonszivacsok gyártásához milyen információkat szükséges megadnod számunkra:

 

Elsőként válaszd ki, hogy milyen kivitelű (célú) a mikrofonod !


Weboldalunk baloldali kategória menüjében tudod kiválasztani, hogy milyen célú mikrofonhoz szeretnél egyedi mikrofonszivacsot gyártatni. Jelenleg kézi mikrofonokhoz, puska mikrofonokhoz, stúdió mikrofonokhoz, hangrögzítőkhöz valamint mobiltelefonokhoz kínálunk különféle formájú mikrofonszivacsokat. Kattints a megfelelő mikrofon kategóriára, ezt követően már csak a kiválasztott mikrofonokhoz javasolt formájú szivacsokat jeleníti meg a rendszerünk.

 

A mikrofon típusa


Kérjük, hogy tájékoztass minket, hogy milyen tipusú mikrofonon szeretnétek használni az egyedi gyártású mikrofonszivacsot. Erre azért van szükségünk, hogy a szivacs belsejét a megfelelő méretre alakítsuk ki, a szivacs pontosan illeszkedjen a mikrofonra. Fontos, hogy a mikrofon pontos típusát add meg számunkra.


Válogass az egyedi mikrofonszivacs formák között !


A különböző mikrofonszivacs formákat cikkszám alapján különböztetjük meg. (például C1100-0001) A válogass kedvedre, kattints a cikkszámok egyikére.


Az egyedi mikrofonszivacs alapszíne


Az alapszínt Pantone színskála alapján adhatod meg számunkra. Ennek a széleskörűen használt, egyezményes kódrendszernek a használatával biztosítható a színek pontos meghatározása.

Kérjük, hogy kizárólag Pantone színskála alapján határozd meg az egyedi mikrofonszivacs alapszínét ! A széleskörűen használt #hexa , CMYK, RGB stb kódok nem feleltethetőek meg egyértelműen Pantone kódnak. Bár "szemre" biztosan találsz nagyon hasonló színt a Pantone szinskálán, nincs rá garancia, hogy a gyártó gépsor szeme pont olyan mint a Tiéd :-)


Az egyedi mikrofonszivacsra kerülő logót illetve feliratot tartalmazó grafikai fájl


Minden esetben vektorgrafikus formátumú fájlt tölts fel rendszerünkbe, mert csak így biztosítható, hogy a logó illetve felirat az átméretezés során ne váljék pixelessé, elmosódottá a mikrofon szivacs feliratozás során. A leggyakrabban használt vektorgrafikus fájl kiterjesztések: ai, .cdr, .eps, .pdf.

Pixelgrafikus fájlokat (jpg, gif, png) sajnos nem áll módunkban elfogadni, mivel ezek használata mellett nem biztosított a mikrofon szivacs feliratozás minősége.


Az egyedi mikrofonszivacsra kerülő logók mennyisége


Az egyedi mikrofonszivacsokra kerülő logók illetve feliratok mennyiségét a mikrofonszivacs formája valamint a lgrafika határozza meg. Kérjük tájékoztass minket ezirányú igényeitekről is. Amennyiben az igényeltnél kevesebb vagy éppenséggel több logó "fér rá" a mikrofonszivacsra akkor egyeztetünk veled erről.


Az egyedi mikrofonszivacsok mennyisége


Az egyedi gyártású mikrofonszivacsok ára (erősen) mennyiség függő, hiszen minél több azonos szivacsot gyárt le a gépsor átállítás és átkonfigurálás nélkül, annál gazdaságosabban üzemeltethető, ami végső soron jóval kedvezőbb árat jelent a számodra.

 GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK


Mennyibe kerülnek az egyedi mikrofonszivacsok ?
Termékeink árát a kiválasztott forma, a szükséges nyomdatechnika valamint az igényelt darabszám határozza meg. ( tájékoztató jellegű árainkat ide kattintva tekintheted meg ) Az ajánlatkérést követően 2-3 munkanapon belül egyedi árajánlatot és látványtervet küldünk.

Van lehetőség a terv módosítására ?
A terv módosítására összesen 2 alkalommal van lehetőséged. Természetesen, ha szükséges, a további változtatásoknak sincs akadálya, ennek azonban költsége van, mely a változtatás mértékétől függ.

Mennyi idő alatt készülnek el az egyedi mikrofonszivacsok ?
Árajánlatunk elfogadását és a vételár kiegyenlítését követően indul az egyedi mikrofonszivacsok gyártása a Foam Conversion Audio angliai üzemében, kb. 5 hetes szállítási idővel.

25% felár ellenében lehetőség van a gyártási idő rövidítésére /elsőbbségi gyártással/ mely 2-2.5 hetes szállítási időt jelent. Ennél rövidebb határidőre történő gyártásra technikai okokból nincs mód.

 

 

 

Webáruház készítés