MIKROFONSZIVACS .hu          EGYEDI GYÁRTÁSÚ, LOGÓZOTT MIKROFONSZIVACSOK

Egyedi gyártású, logózott mikrofonszivacs

A könnyebb választás érdekében egyedi gyártású logózott mikrofonszivacsainkat kategóriákba soroltuk. 

Válaszd ki, hogy milyen kivitelű (célú) a mikrofonod !
Jelenleg kézi mikrofonokhoz, puskamikrofonokhoz, stúdiómikrofonokhoz valamint hangrögzítőkhöz illetve mobiltelefonokhoz kínálunk különféle formájú mikrofonszivacsokat. Kattints a megfelelő mikrofon kategóriára, ezt követően  csak a kiválasztott mikrofonokhoz javasolt szélfogókat jeleníti meg rendszerünk.

Válogass a mikrofonszivacs formák között !
A különböző mikrofonszivacs formákat cikkszám alapján különböztetjük meg. (például C1100-0001) A válogatáshoz kattints a cikkszámok egyikére.

Termékeink árát a kiválasztott forma, a szükséges nyomdatechnika valamint az igényelt darabszám határozza meg, ezért minden esetben egyedi árajánlatot és látványtervet küldünk Ügyfeleink számára.

( tájékoztató jellegű árainkat ide kattintva egy új lapon tekintheted meg )

Szeretnék a lehető legalaposabban megismerni igényeidet, ezért az ajánlat kérés során a kapcsolattartási adataidon kívül a következő információkat fogjuk megkérdezni tőled:

A mikrofon típusa
Ebbe a mezőbe kérjük, hogy írd be, hogy milyen tipusú mikrofonra szeretnéd használni az egyedi gyártású mikrofonszivacsot. Erre azért van szükségünk, hogy a szivacs belsejét a megfelelő méretre alakítsuk ki, a szivacs pontosan illeszkedjen a mikrofonra. Fontos, hogy a mikrofon pontos típusát add meg számunkra.

A mikrofonszivacs formája
Mint írtuk, a különböző mikrofonszivacs formákat cikkszámuk alapján különböztetjük meg. Az ajánlat kéréshez kérjük add meg a kívánt cikkszámot. (például C1100-0001)

A mikrofonszivacs alapszíne
Az alapszínt Pantone színskála alapján adhatod meg számunkra. Ezt a széleskörűen használt, egyezményes kódrendszert a színek pontos meghatározására alkalmazzák 1962-óta, így minden esetben a megrendelő által kiválasztott szín kerül nyomtatásra. Jogvédelem alatt álló logók esetében az alapszín kiválasztásához célszerű a grafikusotok segítségét kérni, egyéb esetekben a weblapunkon megtalálható Pantone színskála nyújt segítséget. Vedd figyelembe, hogy a különböző monitorokon apró eltérés lehet a színárnyalatok között !

A logót tartalmazó grafikai fájl
Kérünk, hogy már kész, kiforrott grafikai elemekkel (szöveg, embléma) keress meg bennünket, mert az ötletelésben és a grafikai tervezésben sajnos nem tudunk segíteni számotokra. Minden esetben vektorgrafikus formátumú fájlt tölts fel rendszerünkbe, mert csak így biztosítható, hogy a logó az átméretezés során ne váljék pixelessé, elmosódottá. A leggyakrabban használt vektorgrafikus fájl kiterjesztések: ai, .cdr, .eps, .pdf. Pixelgrafikus fájlokat (jpg, gif, png) sajnos nem áll módunkban elfogadni.

A mikrofonszivacsra kerülő logók mennyisége
Ebben a legördülő menüben tudod beállítani az egyedi gyártású mikrofonszivacsra kerülő logók igényelt mennyiségét. Előfordulhat, hogy a logó formája vagy a mikrofonszivacs kialakítása miatt a beállítottnál kevesebb vagy éppenséggel több logó "fér rá" a mikrofonszivacsra. Ilyen esetekben egyeztetünk veled erről.

A mikrofonszivacsok mennyisége
Az egyedi gyártású mikrofonszivacsok ára (erősen) mennyiség függő, hiszen minél több azonos szivacsot gyárt le a gépsor átállítás és átkonfigurálás nélkül, annál gazdaságosabban üzemeltethető, ami végső soron kedvezőbb árat jelent a számodra. 


Az árajánlat kérésedet követően általában 2-3 munkanapon belül küldjük hivatalos ajánlatunkat illetve a látványtervet. Kérjük vedd figyelembe, hogy a látványterv módosítására (ez lehet a forma, a szín vagy akár a logó elhelyezkedése is) összesen 2 alkalommal van lehetőséged. Természetesen, ha szükséges, a további változtatásoknak sincs akadálya, ennek azonban költsége van, mely a változtatás mértékétől függ.


Ajánlatunk elfogadását és a vételár kiegyenlítését követően indul az egyedi mikrofonszivacsok gyártása a Foam Conversion Audio angliai üzemében, kb. 5 hetes szállítási idővel.

Adatok
Cikkszám
Shotgun-S3100-0002
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!